Om oss

Sebbholmen är en gammal skog vid havet. Tänk dig att somna in till vindens sus och vågornas brus i en liten koja på ett berg eller i ett trädtält, upphängt mellan grova trädstammar. På morgonen vaknar du till fågelsång och en hänförande havsutsikt. När du vandrar på hjortstigar under knotiga tallar och andas in skogens rena och väldoftande luft kan du känna att du är i harmoni med naturen. Mellan träden skymtar havet och ingenting hindrar dig från att gå ner till stranden för att paddla ut med en kajak eller en kanot. Om du hellre sätter dig vid årorna på en liten roddbåt kan du ro ut och meta en stund.

I Sebbholmen Ecocamp kan du uppleva allt detta. Alla aktiviteter i samband med din vistelse är planerade på naturens villkor, och du kan med gott samvete njuta av lugnet och friden i den vackra skärgårdsmiljön. Ditt ekologiska fotspår är skonsamt mot naturen.

Sebbholmen är belägen i yttersta havsbandet i Åbolands skärgård, endast ett stenkast från fiskarbyn Rosala, som har anor från vikingatiden. Till Rosala kommer man med en avgiftsfri bilfärja, som trafikerar året om. Från färjfästet är det endast 5,5 km till Sebbholmen. Tidtabellen för färjan hittas här.

Vacker natur
Sebbholmen EcoCamp är belägen i ett naturskönt område, endast ett stenkast från den gamla fiskarbyn Rosala, som har anor från vikingatiden.
Mångsidiga aktiviteter
Du kan vandra på hjortstigar under knotiga tallar. Mellan träden skymtar havet, dit du kan gå för att ta dig ett dopp, för att paddla eller kanske för att meta.
På naturens villkor
Området och servicen är planerade på naturens villkor för att besökarnas fotavtryck skall bli så skonsamt som möjligt. Hela familjen kan med gott samvete njuta av lugnet och friden i det unika skärgårdslandskapet.