Sebbholmen EcoCamp

I ett gammalt skogsområde i den natursköna byn Rosala i Åbolands yttre skärgård hittar du Sebbholmen EcoCamp, som erbjuder unik inkvartering i små stugor och Tentsile trädtält. Njut med gott samvete av skärgårdens havsnära, ursprungliga natur!

Läs mera

EcoCamp i yttre skärgården

Vandra under knotiga träd, somna till vindens sus i en liten stuga eller ett Tentsile trädtält och vakna upp till en hänförande havsutsikt. Paddla på Skärgårdshavets glittrande vatten, bekanta dig med idylliska skärgårdsbyar och upplev vikingatiden i Rosala vikingacentrum. Sebbholmen EcoCamp är belägen i skärgårdsbyn Rosala i Kimitoöns kommun. Med en avgiftsfri bilfärja, som trafikerar från Kasnäs, kan du komma till Rosala med bil eller cykel. En annan möjlighet är att komma med båt eller kanot.

Boka härOm oss

Bilder

En trolsk gammelskog vid havet

[instagram-feed]

Vacker natur
Sebbholmen EcoCamp är belägen i ett naturskönt område, endast ett stenkast från den gamla fiskarbyn Rosala, som har anor från vikingatiden.
Mångsidiga aktiviteter
Du kan vandra på hjortstigar under knotiga tallar. Mellan träden skymtar havet, dit du kan gå för att ta dig ett dopp, för att paddla eller kanske för att meta.
På naturens villkor
Området och servicen är planerade på naturens villkor för att besökarnas fotavtryck skall bli så skonsamt som möjligt. Hela familjen kan med gott samvete njuta av lugnet och friden i det unika skärgårdslandskapet.